fbpx
  • 09:00 - 21:30

Personalni trening pilatesa✨

29 . 10 . 2019 by admin

Personalni trening pilatesa✨

▪️Pilates kao princip i sistem treninga je većini poznat. Koliko su benefiti veliki, koliko ima dobar uticaj na rješavanje “savremenih” problema, lošeg držanja tijela, bolova u leđima, vratu, kukovima ispravljanju deformiteta i degenerativnih promjena.

▪️Ovakav oblik treninga se izvodi u većim ili manjim grupama što može biti otežavajući faktor kod riješavanja specifične problematike.

▪️Personalni trening kao premijum proizvod fitness industrije je riješenje, personalni trening pilatesa. U takvom slučaju imate trenera pored sebe koji se posveti samo vama, samo vašem problemu i koji trening pripremi specijalno za problematiku koju imate. Program treninga se mijenja u skladu sa vašim napretkom.

▪️U takvom slučaju puno brz dolazite do rezultata.

▪️Za koga je personalni pilates trening? Za sve one koji se sa terminina ne mogu uklopiti u grupni trening, za one kojima treba specifičan pristup u rješavanju problema, kod rehabilitacije od povrede, operacije i kao početak procesa treniranja, i posebno se efikasan pokazao u radu sa djecom koji imaju deformitete.

▪️Ako ste u ovom tekstu pronašli rješenje za sebe ili znate nekoga kome bi personalni trening pilatesa bio rješenje problema – javite nam se i zakažite BESPLATAN termin.