fbpx
  • 09:00 - 21:30

New Body Akademija – Postani New Body Trener

Fitness Centar New Body

New Body Akademija – Postani New Body Trener

Fitness Centar New Body pokreće obuku za pripravnike trenere i ovom prilikom primamo dvije djevojke i dva muškarca u naš novi specijalni sistem obuke.

Ukoliko je sport dio Vašeg života, volite vježbati i usavršavati se i ako je zdrav život dio Vaše svakodnevnice, a želite se aktivno baviti poslom trenera, onda je ova obuka možda prava stvar za Vas! Nudimo Vam posebnu priliku da se pridružite New Body timu i otkrijete šta je sve to što Vam svijet fitnesa može donijeti u životu.

Pošaljite nam Vaš CV sa slikom i motivacionim pismom zašto se želite baviti ovim poslom, zašto je New Body Vaš izbor i ubijedite nas da ste Vi prava osoba za naš tim.
Iskustvo u radu je poželjno, ali nije ključno, ali neophodno je iskustvo u vježbanju u fitnesu bar godinu dana kao I to da je sport aktivni dio Vašeg života

Prijave sa CV-jem, slikom i motivacionim pismom šaljite na fitnesscentar@newbody.ba . Oglas ostaje otvoren do 25.10.  a potencijalne kandidate ćemo obavijestiti kroz par dana nakon isteka roka oko dogovora za termin za intervju .

Nekompletne prijave se neće uzeti u razmatranje.

Akademija je potpuno besplatna i ko je uspješno završi može dobiti zaposljenje u Fitness Centru New Body.

Vaš New Body Fitness Centar