fbpx
  • 09:00 - 21:30

Kako smršati do Nove godine?

Kako smršati do Nove godine?

Upravo u ovim trenucima razmišljaš i nadaš se da ćeš naći na Facebooku način kako, gdje i s kim provesti Novu 2019. godinu. Iako su želje i ukusi kod većine različiti, sve žene se mogu složiti oko jedne stvari: postoji idealna haljina koju žele za novogodišnju zabavu, ali je premala. Spremna si prihvatiti se odricanja i disciplinovati se da bi smršala do nove godine i uskočila u svoju idealnu haljinu, ali to se čini nemogućim. Naizgled. Zašto je to tako?

Puno pretpostavki u našim glavama onemogućava nam da ostvarimo ono što želimo. „Moram se izgladnjivati“, „Kako da se odreknem čokolade“, čine da nam se plan čini neracionalnim prije nego smo i počeli raditi na njemu. A onda slijedi nezadovoljstvo.

Ovog decembra, mi ćemo ti pomoći ostvariti svoj san da obučeš svoju idealnu novogodišnju haljinu i zablistaš! Tjelovježba i gubljenje kilograma je puno više od fizičkog izgleda. Zajedno možemo ostvariti tvoj san!

Mi u NewBody shvatamo da je ključno osjećati se dobro u svojoj koži, fizički i psihički. Našim suprugama, djevojkama, majkama i sestrama oblačenje odjeće u kojoj se osjećaju zgodno, nanošenje šminke i nakita daje samopouzdanje da krenu u svoje dnevne izazove. Iako često zatrpane kućnim i poslovnim obavezama, žene za razliku od muškaraca nikada neće zaboraviti na vlastito vrijeme da se posvete sebi, da se namažu posebnim kremama, da se počaste kupkom, terminom kod frizera ili novim komadom odjeće. Problem nastane kada žele smršati, ali nemaju ideju kako, šta uraditi, šta jeste, šta ne jesti i gdje vježbati.

I svega toga smo mi svjesni! Jako je teško početi trenirati jer ti se ne da trenirati kod kuće (neprikladna atmosfera i nedostatak opreme), ne trči ti se vani (hladno je, a i „šta će komšije reći“) i ne ide ti se u teretanu (strah od nepoznanice).

Šta ako bismo ti rekli da smo osmislili projekat isključivo za dame koje žele smršati do nove godine i zablistati u novogodišnjoj haljini?! Doček i upoznavanje sa našim trenericama, našim trenerima i našom teretanom, puna podrška trening programa, kontinuirana motivacija i komunikacija. 11 termina sedmičnih treninga u jutarnjim i noćnim satima (prije ili poslije dnevnih obaveza), podrška u planu ishrane, motivaciona podrška, dvije lokacije treninga pristupačne svima i NAGRADE za najupornije!

Idealna novogodišnja forma, novogodišnji provod kakav želiš i vrhunske nagrade – a tvoja je samo volja da treniraš, mi ćemo se pobrinuti da istraješ na tom putu. Pratite nas za više informacija uskoro!