fbpx
  • 09:00 - 21:30

Fit do Nove godine!

Fit do Nove godine!

Program “Fit za novogodišnju haljinu” počinje sa prijavama!

Prošle sedmice smo pokrenuli lavinu reakcija na naš tekst Kako smršati do Nove godine? i prikazali problem, a ove sedmice Vam nudimo rješenje!

Kreirali smo zaseban program za djevojke i žene kojima je cilj smršati za kratko vrijeme kako bi pune samopouzdanja uskočile u svoju idealnu haljinu i zablistale za novogodišnju noć! Naš program obuhvata čak 44 (!) mjesečna termina grupnih treninga i to u jutarnjim i večernjim terminama u dvije lokacije: FitnessCentar NewBody na Tešanjci/Usori u TC Mepromex i FitnessClub NewBody Tešanj na Marin Hanu.

Prijave traju do 06.12.2018. godine direktnom prijavom na pultu u Fitness Centru NewBody u Tešanjci/Usori. U prvoj sedmici decembra pri samom početku programa izvršit ćemo uvodno vaganje i mjerenje težine prijavljenih takmičara, a na samom kraju programa u zadnjoj sedmici decembra ćemo izvršiti finalno vaganje kako bismo utvrdili pobjednike i najuspješnije polaznike programa! Pobjednice će biti one 3 takmičarke koje budu izgubili procentualno najviše tjelesne mase. Za pobjednice smo obezbjedili i vrijedne nagrade!

Za polaznice programa smo obezbjedili i popust na suplemente za mršavljenje. Na Vama je da budete uporne i dolazite na što možete više termina, a na nama je da Vam dokažemo da naši programi djeluju.

Čekamo Vas!

Grupni treninzi:

  • BootCamp: Ponedjeljak, srijeda i petak u NewBody Tešanjka u 08:00h
  • BootCamp: Ponedjeljak i četvrtak u NewBody Tešanj u 20:00h
  • BodyPump: Srijeda i petak u NewBody Tešanjka u 19:00h
  • StepAerobic: Utorak u 19:00h i subota u 18:00h u NewBody Tešanjka.
  • StrongByZumba:Ponedjeljak i četvrtak u 19:00h u NewBody Tešanjka.

Kako smršati do Nove godine