fbpx

Koliko si da sada procesa počeo/la i prestao/la, koliko si potrošio/la para na članarine u fitnessu, suplemente, čajeve, tablete i opremu i najvrednije, koliko si vremena potrošio/la a nisi rezultat napravio/la?

Ako ovo čitaš onda znam da želiš tu promjenu ali isto tako znam da ti je potrebna pomoć. A ja ti obećavam da ti mogu pomoći i garantujem ti da ćeš doći do svoga cilja ako se budeš pridržavao/la mojih smjernica.

0
klijenata

Dokaz tome je moje desetogodišnje iskustvo u radu sa klijentima uživo i pet godina rada online sa klijentima. U tom periodu sam pomogao preko 1600 muškaraca i žena da dođu do svoje željene kilaže.

Ovo je prvoklasna usluga treninga i ne mogu raditi sa neograničenim brojem klijenata, zato prije ulaska u program želim da znam:

Ovaj program nije za one koji misle da ću ja za njih raditi, vježbati, praviti obroke i jesti. Koji očekuju rezultat preko noći i da se može doći do rezultata bez ulaganja vremena, novca i truda.

ŠTA PROGRAM SADRŽI

Siguran sam da je moj personalni pristup tvojoj transformaciji idealno rješenje ako se pronalaziš u gore opisanome.

Ako je tako pošalji mi poruku “personalni” na WhatsApp ili Viber da dogovorimo video poziv za intervju za ulazak u program.