fbpx

Koliko dugo to već trpiš ili još bolje koliko dugo misliš da možeš još tako? Vidiš da vremenom ne postaje bolje nego samo gore. Sve teže podnosiš dugo stajanje, sve teže podnosiš sjedenje, stres je sve veći, a i doze lijekova su veće. Želiš da propuštaš sve više lijepih trenutaka sa svojom djecom zbog bolova? Želiš da poslove koje možeš uraditi za sat vremena, ti zbog bolova radiš tri sata? Čekaš da operacija bude jedino rješenje, nakon koje te čekaju sva ograničenja koja imaš i sada. Hoće li tvoj odmor u budućnosti biti samo ležanje ili radosne aktivnosti sa djecom i dragim ljudima?


👉 Ćazim sa kojim sam radio, čiju transformaciju vidite na slici, je imao nesnosne bolove u leđima, radio je kao komercijalista i sva vožnja preko 20min je bila pakao za njega. Inače, bivši sportista i jako dobar nogometaš. Posao, promjena stila života su ga doveli do diskushernije i skolioze. Nakon pokušaja raznih terapija i tretmana, odlučio se za vježbu i pokret. Danas živi bez bolova i uspješno obavlja svoj posao te nesmetano igra nogomet sa djetetom svojim.

👉 Ema je bila na korak do operacijskog stola. Skoliza, lordoza, sakralizacija L5 su samo neki od problema. Nije se nikako mogla opustiti niti odmoriti, konstantna napetost mišića, sastaviti dva sata neprekidnog sna nije uspijevala. Nakon desetak sedmica rada postala je nova žena. Pogledajte njene slike i neki od naših razgovora na slici dolje.

▪️Ovo su samo neki od primjera, a mogu ih vam navesti jako mnogo. Ranko, poduzetnik koji je sate i sate provodio vozeći, nakon operacije to više nije uspijevao, dok nije počeo sa vježbom. Danijela, stomatolog koja je zbog prirode svoga posla patila od bolova u leđima, danas deset sati radi bez problema. Daca, majka, domaćica i poslovna žena koja je sve stavljala ispred sebe i svoga zdravlja, danas živi bez bolova i viška kilograma nakon uvođenja vježbe u svoju svakodnevnicu.

Pitaš se da li tebi ovaj program može pomoći?

Ako želiš život bez bolova, sa više aktivnosti, sreće i zadovoljstva onda će ti ovaj program pomoći. Pomoći će ti samo ako to stvarno želiš, ako budeš radio/la i potrudio/la se za to. Jer i svi gore navedeni su radili za to, uložili svoje vrijeme, trud i novac i niko se pokajao nije.

▪️Sve ovo što sam sa njima radio mogu da prenesem tebi i da pomognem i tebi, samo ukoliko i ti želiš pomoći sebi.

"Svo svoje iskustvo u radu sa klijentima zadnjih 10 godina sam spakovao u ovaj NewBody Strength & Mobility program za rad kod kuće. Na njemu sam radio od početka karantine da bih mogao nastaviti pomagati svojim klijentima da žive bez bolova u ovom periodu gdje se mnogo manje kreće i gdje smo izloženi mnogo većem stresu."
Vernes Karagić
Personalni trener

Kako do života bez bolova?

▪️Kroz ovaj program od 12 sedmica koji će te dovesti do toga da se ponovo krećeš, živiš i radiš bez bolova, dobijaš 3 faze gdje će te svaka od njih tačno programirano dovesti do života koji toliko želiš.

1️⃣ faza povećavanje mobilnosti i flaksibilnisti kičmenog stuba, trajanje 4 sedmice. Vrijednost 50€ pojedinačno
2️⃣ faza povećavanje stabilnosti i mobilnosti kičmenog stuba, traje 4 sedmice. Vrijednost 50€ pojedinačno
3️⃣ faza povećavanje stabilnosti, mobilnosti kičmenog stuba i snage cijelog tijela, traje 4 sedmice. Vrijednost 50€ pojedinačno

▪️Sav materijal se dobija na sedmično nivou unutar zatvorene fb grupe.

CIJENA PROGRAMA NIJE 240€‼️ Zbog situacije u kojoj se nalazimo i zbog želje da pomognem što većem broju ljudi, dajem program mnogo mnogo jeftinije. Pročitaj u nastavku ⬇️

‼️Sada je trenutak tvoje odluke‼️
▪️Možeš da nastaviš sa linijom manjeg otpora, uzimaš lijekove i da živiš sa bolovima kao i do sada i čekaš trenutak kada nećeš moći da stojiš na svojim nogama.

▪️Ili možeš preuzeti svoje zdravlje u svoje ruke i uraditi nešto drugačije od onoga što si do sada radio/la, POKRENI SE ❕
▪️Ako naručiš ovaj NewBody Strength & Mobility program i budeš radio/la po njemu, obećavam ti kvalitetniji, produktivniji i sretniji život.

🔥Prije nego što se odlučiš razmisli koliko si do sada dala na lijekove, terapije, doktore, kreme, banje i sve ostalo što nije pomoglo i da li vrijedi dati 97€ za ovaj tromjesečni paket.