fbpx

Koliko još želiš probati programa i fensi vježbi sa instagrama koje ne djeluju, koliko još želiš vremena da gubiš, krećeš stalno iz početka i trošiš svoje vrijeme i novac uzalud.

Ako ti je toga svega dosta, onda je NewBody PerfectGlute pravi program za tebe u kojem ćeš oblikovati i povećati stražnjicu bez povećavanja nogu.

Ako budeš do kraja dosljedna programu, dobit ćeš čvrstu, jaku i oblikovanu zadnjicu kakvu si oduvijek željela, bez povećanja nogu!

"Razvoju i oblikovanje mišića Gluteus Maximus sam posvetio skoro cijelu svoju trenerku karijeru. Od naučnog istraživanja do praktičnog primjenjivanja na sebi (mislim da se i vidi 😊🍑) i u konačnici primjenjivanja kod klijenata u rješavanju bolova u leđima, veoma uspješno. Jako sam uzbuđen što vam predstavljam ovaj program jer ga oduvijek želim pustiti u javnostll ali je bio na čekanju. Izolacija i korona su mi dali malo više vremena i napokon je tu. NewBody PerfectGlute, program za oblikovanje i povećanje stražnjice bez povećanja nogu."
Vernes Karagić
Personalni trener

DETALJI PROGRAMA

Šta dobijaš u programu:

DOBIJAŠ SVA TRI MJESECA PO CIJENI JEDNOG !

⬇️ Pročitaj ovo dole i vidi da li je program baš za tebe pa mi se javi ⬇️

Ovaj program nije za one:
* koje neće redovno trenirati i raditi za gluteus iz snova,

* koje neće shvatiti ozbiljno moj uloženi trud u ovo i svoje uložene novce i koje neće dati svoj trud,
* koje misle da će gluteus se oblikovati i povećati samom kupovinom programa,
* nije za one koje ne žele perfektnu stražnjicu.

Program je za one:
* koje će ga odraditi dosljedno od početka do kraja i dičiti se svojim rezultatima,
* koje će ga ozbiljno shvatiti i marljivo raditi,
* koje napokon žele program koji daje rezultate,
* koje su spremne uložiti vrijeme, novac i trud.

Ako si se pronašla u ovome i želiš napokon gluteus kakav sanjaš, kakav obara sa nogu pošalji mi poruku "glute" na Viber ili WhatsApp da preuzmeš kompletan tromjesečni program po cijeni od samo 148€