fbpx

Dobro došla u svoju životnu priliku da dobiješ novo tijelo uz program “NewBody 4 Life” koji će ti pomoći da skineš 12-15 u sljedećih 12 sedmica i napraviti novo tijelo za novi život.

0
klijenata
"Ovaj program je nastao iz mog iskustva preko 15 godina bavljenja fitnessom i preko deset godina rada sa klijentima. U zadnjih 10 godina sam pomogao preko 1500 ljudi da dođu do svoje željene kilaže."
Vernes Karagić
Personalni trener

 

ZA GUBLJENJE KILOGRAMA NIJE DOVOLJAN SAMO TRENING

Skidanje kg nije samo smanjivanje broja na vagi i trening, nije jedina stavka u tom procesu.

Skidanje kg u NewBody 4 Life programu znači:

Izgubiti kg je jednostavno ali nije lahko

Većina zna da je potrebno redovno trenirati i zdravo se hraniti. Zašto onda većina ne uspijeva u tom procesu
Evo reći ću vam. Zato što većina odustane na prvoj ili drugoj prepreci. Ne zna šta da jede u datom trenutku, koje namirnice da kupuje, šta da jede kada je na putu. Zato što ne stignu na trening pa ne znaju kako i kada nadoknaditi, kada promijeniti plan treninga i pristup istome. Ne rade testiranja i mjerenja pa ne znaju šta treba korigovati kada stane proces gubljenja kg. Kada postane teško i komplikovano nemaju se kome obratiti. Nemaju odgovornost prema drugima, tada se samo ušute i odustanu.

S obzirom da sam svjestan gdje sve možete pasti u procesu gubljenja kg, ako uđete u NewBody 4 Life program to vam neću dozvoliti

Da li je NewBody 4 Life  mama program za mene, sigurno se pitaš?


To zavisi samo o tebi, da li želiš novo tijelo i da li želiš novi, kvalitetniji bolji život, da li želiš da tvoja djeca imaju sretniju i zadovoljniji mamu punu samopouzdanja. Moj tim i ja ćemo ti dati sve što je potrebno za to, ali niko neće za tebe dolaziti na treninge, paziti za tebe koliko i šta jedeš, kontrolirati nivoe stresa i odmora koje imaš.
Ali ćemo ti dati sve alate i smjernice koje su ti potrebne za to.

DETALJI PROGRAMA

Prije nego te primimo u naš NewBody 4 Life program želim da znam da si motiviran, da nam vjeruješ i želiš da pratiš naše upute. Da ne bi zauzeo mjesto nekome ko to jeste, jer broj klijenata koji primamo je ograničen i broj ciklusa tokom godine kojima radimo NewBody 4 Life je ograničen.

Program ima III faze:

I faza: DETOX

Ovo je faza gdje radimo na čišćenju prehrane i tijela, izbacivanju suvišne vode iz tijela, uvođenje zdravih namirnica u prehranu i izbacivanje loših. Ovdje ćeš ubrzo da se bolje osjećaš i vaga će da brzo pokaže manje kg. Što se prehrane tiče, u ovoj fazi nam je cilj da prestaneš jesti slatkiše (smanjiš) i da se poveća unos proteine koji će ti graditi i oblikovati mišiće i metabolizam. Dobit ćeš jednostavne recepte i trikove kako uživati u hrani a ne jesti slatkiše.

II faza: FAT BURN

Faza gdje ide ubrzano sagorijevanje masti, u njoj pojačavamo trening i dobijaš striktan plan prehrane kojeg se trebaš pridržavati. Naravno imat ćeš i priliku uživati u svojoj omiljenoj hrani.

III faza: SHAPE & TONE

Ovo je faza u kojoj ako nismo skinuli dovoljno kg ponovo regulišemo odnosno mijenjamo plan prehrane i pojačavamo malo trening i sagorijavmo dalje masti, pored toga radimo na toniranju, zatezanju i oblikovanju tvoga tijela. Ako smo skinuli dovoljno kg onda radimo na pojačanom toniranju, zatezanju, oblikovanju tvoga tijela i dodatnom ubrzavanju metabolizma da se kg ne vraćaju !

Šta dobijaš u programu?

Sada vrijednost programa nije 430€ i više nego ako se ODMAH odlučiš TROSTRUKO je MANJA!

"Primam samo 8 klijenata u ovaj program, sutra može biti već kasno."
Vernes Karagić
Personalni trener

NewBody 4 Life je za one:

 • koji pokušavaju i žele izgubiti kg,
 • koji su gubili kg ali su se vratili,
 • koji su pokušavali izgubiti kg ali nisu uspjeli,
 • koji žele oblačiti ponovo svoju omiljenu odjeću,
 • koji žele povećati svoje samopouzdanje,
 • koji žele povećati svoje nivoe energije,
 • koje žele da im djeca imaju sretnu mamu.

NewBody 4 Life nije za one:

 • koji nemaju makar 5kg viška koje žele izgubiti,
 • koji ne brinu o svome zdravlju,
 • koji ne brinu o svome izgledu,
 • koji ne žele uložiti u svoje zdravlje i bolji život,
 • koji nisu motivisan i traže samo izgovore,
 • koje ne žele da im djeca imaju uzor aktivne i zdrave mame.
 
🔥AKO SE PRONALAZIŠ MEĐU ONIMA ZA KOGA JE OVO POŠALJI MI PORUKU “ZA MENE JE” NA VIBER ILI WHATSAPP KLIKOM NA IKONU DOLE I DOBIT ĆEŠ KOMPLETAN TROMJESEČNI PROGRAM KOJI VRIJEDI PREKO 400€ PO MNOGO MNOGO NIŽOJ CIJENI… 🔥

148€ !