fbpx

Dobro došla u svoju životnu priliku da dobiješ novo tijelo uz program “NewBody 4 Life” koji će ti pomoći da skineš 12-15kg u sljedećih 12 sedmica i napraviti novo tijelo za novi život.

0
zadovoljnih klijenata
"Ovaj program je nastao iz mog iskustva preko 15 godina bavljenja fitnessom i preko deset godina rada sa klijentima. U zadnjih 10 godina sam pomogao preko 1500 ljudi da dođu do svoje željene kilaže."
Vernes Karagić
Personalni trener

ZA GUBLJENJE KILOGRAMA NIJE DOVOLJAN SAMO TRENING!

Izgubiti kg je jednostavno ali nije lahko.

Većina zna da je potrebno redovno trenirati i zdravo se hraniti. Zašto onda većina ne uspijeva u tom procesu?

Evo reći ću vam. Zato što većina odustane na prvoj ili drugoj prepreci. Ne zna šta da jede u datom trenutku, koje namirnice da kupuje, šta da jede kada je na putu. Zato što ne stignu na trening pa ne znaju kako i kada nadoknaditi, kada promijeniti plan treninga i pristup istome. Ne rade testiranja i mjerenja pa ne znaju šta treba korigovati kada stane proces gubljenja kg. Kada postane teško i komplikovano nemaju se kome obratiti. Nemaju odgovornost prema drugima, tada se samo ušute i odustanu.
S obzirom da sam svjestan gdje sve možete pasti u procesu gubljenja kg, ako uđete u NewBody 4 Life program – to vam neću dozvoliti.

Da li je NewBody 4 Life mama program za mene, sigurno se pitaš.
To zavisi samo o tebi, da li želiš novo tijelo i da li želiš novi, kvalitetniji bolji život, da li želiš da tvoja djeca imaju sretniju i zadovoljniji mamu punu samopouzdanja.

Moj tim i ja ćemo ti dati sve što je potrebno za to, ali niko neće za tebe odlaziti na treninge, paziti za tebe koliko i šta jedeš, kontrolirati nivoe stresa i odmora koje imaš.

Ali ćemo ti dati sve alate i smjernice koje su ti potrebne za to.

DETALJI PROGRAMA

Prije nego te primimo u naš NewBody 4 Life program želim da znam da si motivirana, da nam vjeruješ i želiš da pratiš naše upute. Da ne bi zauzela mjesto nekome ko to jeste, jer broj klijenata koji primamo je ograničen i broj ciklusa tokom godine kojima radimo NewBody 4 Life program je ograničen.

PROGRAM IMA III FAZE:

I faza - METABOLIC BOOST: faza gdje radimo na izgradnji (ubrzavanje) metabolizma i pravljenje od tvoga tijela mašine za sagorijevanje masti. Što se prehrane tiče, u ovoj fazi nam je cilj da prestaneš jesti slatkiše (smanjiš) i da se poveća unos proteine koji će ti graditi i oblikovati mišiće i metabolizam. Dobit ćeš jednostavne recepte i trikove kako uživati u hrani a ne jesti slatkiše.

II faza - FAT BURN: faza gdje ide ubrzano sagorijevanje masti, u njoj pojačavamo trening i dobijaš striktan plan prehrane kojeg se trebaš pridržavati. Naravno imat ćeš i priliku uživati u svojoj omiljenoj hrani

III faza - SHAPE & TONE: faza ako nismo skinuli dovoljno kg ponovo regulišemo odnosno mijenjamo plan prehrane i pojačavamo malo trening i sagorijavmo dalje masti, pored toga radimo na toniranju, zatezanju i oblikovanju tvoga tijela. Ako smo skinuli dovoljno kg onda radimo na pojačanom toniranju, zatezanju, oblikovanju tvoga tijela i dodatnom ubrzavanju metabolizma da se kg ne vraćaju

Šta dobijaš u programu:

Sada vrijednost programa nije 430€ i više nego ako se ODMAH odlučiš TROSTRUKO je MANJA!

DA LI ŽELIŠ PROPUSTITI OVU JEDINSTVENU PRILIKU DA DOĐEŠ DO SVOJE ŽELJENE FIGURE ILI ŽELIŠ ŽIVJETI SA VIŠKOM KG I DOBIJATI JOŠ NA KILAŽI. ❓ ŽELIŠ I DALJE ODJEĆOM KOJU NE VOLIŠ PREKRIVATI VIŠKE KOJE MRZIŠ

"Primam samo 12 klijentica u ovaj program, sutra može biti već kasno."
Vernes Karagić
Personalni trener

NewBody 4 Life program je za one:
* koje pokušavaju i žele izgubiti kg,
* koje su gubile kg ali su se vratili,
* koje su pokušavale izgubiti kg ali nisu uspjeli,
* koje žele oblačiti ponovo svoju omiljenu odjeću,
* koje žele povećati svoje samopouzdanje,
* koje žele povećati svoje nivoe energije
* koje žele da im djeca imaju sretnu mamu

NewBody 4 Life program nije za one:
* koje nemaju makar 5kg viška koje žele izgubiti,
* koje ne brinu o svome zdravlju,
* koje ne brinu o svome izgledu,
* koje ne žele uložiti u svoje zdravlje i bolji život,
* koje ne žele da im djeca imaju uzor aktivne i zdrave mame
* koje nisu motivisan i traže samo izgovore.

AKO SE PRONALAZIŠ MEĐU ONIMA ZA KOGA JE OVO KONTAKTIRAJ ME I DOBIT ĆEŠ KOMPLETAN TROMJESEČNI PROGRAM KOJI VRIJEDI PREKO 400€ ZA SAMO 148€