fbpx

Hvala ti na interesovanju za program NewBody 4 Life koji će ti pomoći da skineš 8kg u sljedećih 8 sedmica i napraviti novo tijelo za novi život.

0
zadovoljnih klijenata

Ovaj program je nastao iz mog iskustva preko 15 godina bavljenja fitnessom i preko deset godina rada sa klijentima. U zadnjih 10 godina sam pomogao preko 1200 ljudi da dođu do svoje željene kilaže.

Za gubljenje kilograma nije dovoljan samo trening

Skidanje kg nije samo smanjivanje broja na vagi i trening, nije jedina stavka u tom procesu. Skidanje kg u NewBody 4 Life programu znači:

Izgubiti kg je jednostavno ali nije lahko | Većina zna da je potrebno redovno trenirati i zdravo se hraniti. Zašto onda većina ne uspijeva u tom procesu❓

Evo reći ću vam. Zato što većina odustane na prvoj ili drugoj prepreci. Ne zna šta da jede u datom trenutku, koje namirnice da kupuje, šta da jede kada je na putu. Zato što ne stignu na trening pa ne znaju kako i kada nadoknaditi, kada promijeniti plan treninga i pristup istome. Ne rade testiranja i mjerenja pa ne znaju šta treba korigovati kada stane proces gubljenja kg. Kada postane teško i komplikovano nemaju se kome obratiti. Nemaju odgovornost prema drugima, tada se samo ušute i odustanu.

"S obzirom da sam svjestan gdje sve možete pasti u procesu gubljenja kg, ako uđete u NewBody 4 Life program to vam neću dozvoliti."
Vernes Karagić
Personalni trener

Da li je NewBody 4 Life za mene, sigurno se pitaš?
▪️To zavisi samo o tebi, da li želiš novo tijelo i da li želiš novi, bolji život.
Moj tim i ja ćemo ti dati sve što je potrebno za to, ali niko neće za tebe dolaziti na treninge, paziti za tebe koliko i šta jedeš, kontrolirati nivoe stresa i odmora koje imaš.
👉Ali ćemo ti dati sve alate i smjernice koje su ti potrebne za to.

🔥 Detalji programa 🔥

Prije nego te primimo u naš NewBody 4 Life program želim da znam da si motiviran, da nam vjeruješ i želiš da pratiš naše upute. Da ne bi zauzeo mjesto nekome ko to jeste, jer broj klijenata koji primamo je ograničen i broj ciklusa tokom godine kojima radimo NewBody 4 Life je ograničen.
Ukoliko te primimo u program ovo je ono što te čeka:

❓DA LI ŽELIŠ PROPUSTITI OVU JEDINSTVENU PRILIKU DA DOĐEŠ DO SVOJE ŽELJENE FIGURE ILI ŽELIŠ ŽIVJETI SA VIŠKOM KG I DOBIJATI JOŠ NA KILAŽI.
❓ŽELIŠ I DALJE ODJEĆOMO KOJU NE VOLIŠ PREKTIVATI VIŠKE KOJE MRZIŠ
‼️PRIMAM SAMO 8 KLIJENATA U OVAJ PROGRAM, SUTRA MOŽE BITI VEĆ KASNO

NewBody 4 Life je za one:

– koji pokušavaju i žele izgubiti kg
– koji su gubili kg ali su se vratili
– koji su pokušavali izgubiti kg ali nisu uspjeli
– koji žele oblačiti ponovo svoju omiljenu odjeću
– koji žele povećati svoje samopouzdanje
– koji žele povećati svoje nivoe energije

NewBody 4 Life nije za one:

– koji nemaju makar 5kg viška koje žele izgubiti
– koji ne brinu o svome zdravlju
– koji ne brinu o svome izgledu
– koji ne žele uložiti u svoje zdravlje i bolji život
– koji nisu motivisan i traže samo izgovore

AKO SE PRONALAZIŠ MEĐU ONIMA ZA KOGA JE OVO KONTAKTIRAJ ME I DOBIT ĆEŠ KOMPLETAN PROGRAM U TRAJANJU OD DVA MJESECA KOJI VRIJEDI 360KM ZA SAMO 150KM