fbpx
Hvala ti na interesovanju za program NewBody 4 Life koji će ti pomoći da skineš 12kg u sljedećih 12 sedmica i napraviš novo tijelo za novi život
0
klijenata
"Ovaj program je nastao iz mog iskustva preko 15 godina bavljenja fitnessom i preko deset godina rada sa klijentima. U zadnjih 10 godina sam pomogao preko 1500 ljudi da dođu do svoje željene kilaže."
Vernes Karagić
Personalni trener

‼️Za gubljenje kilograma nije dovoljan samo trening
Skidanje kg nije samo smanjivanje broja na vagi i trening, nije jedina stavka u tom procesu.

Skidanje kg u NewBody 4 Life programu znači:

NewBody 4 Life nije samo program treninga, trening je samo jedna kockica u procesu skidanja kg, pored njega, u ovom programu dobijate ono najvažnije, a to je podrška 24h dnevno u vašem procesu.
▪️Ono što sam naučio u radu sa klijentima zadnjih 10 godina da je podrška najvažnija na putu kojim idete do svog cilja i neko ko će vas držati motivisanim do samog kraja.

👉 Izgubiti kg je jednostavno, ali nije lahko

▪️Većina zna da je potrebno redovno trenirati i zdravo se hraniti. Zašto onda većina ne uspijeva u tom procesu❓
▪️Evo reći ću vam. Zato što većina odustane na prvoj ili drugoj prepreci. Ne zna šta da jede u datom trenutku, koje namirnice da kupuje, šta da jede kada je na putu. Zato što ne stignu na trening pa ne znaju kako i kada nadoknaditi, kada promijeniti plan treninga i pristup istome. Ne rade testiranja i mjerenja pa ne znaju šta treba korigovati kada stane proces gubljenja kg. Kada postane teško i komplikovano nemaju se kome obratiti. Nemaju odgovornost prema drugima, tada se samo ušute i odustanu.
‼️S obzirom da sam svjestan gdje sve možete pasti u procesu gubljenja kg, ako uđete u NewBody 4 Life program to vam neću dozvoliti

❓Da li je NewBody 4 Life za mene, sigurno se pitaš

▪️To zavisi samo o tebi, da li želiš novo tijelo i da li želiš novi, bolji život.
Moj tim i ja ćemo ti dati sve što je potrebno za to, ali niko neće za tebe dolaziti na treninge, paziti za tebe koliko i šta jedeš, kontrolirati nivoe stresa i odmora koje imaš.
👉Ali ćemo ti dati sve alate i smjernice koje su ti potrebne za to.

🔥 Detalji programa 🔥

Prije nego te primimo u naš NewBody 4 Life program želim da znam da si motiviran, da nam vjeruješ i želiš da pratiš naše upute. Da ne bi zauzeo mjesto nekome ko to jeste, jer broj klijenata koji primamo je ograničen i broj ciklusa tokom godine kojima radimo NewBody 4 Life je ograničen.
Ukoliko te primimo u program ovo je ono što te čeka:

NewBody 4 Life je za one:
* koji pokušavaju i žele izgubiti kg
* koji su gubili kg ali su se vratili
* koji su pokušavali izgubiti kg ali nisu uspjeli
* koji žele oblačiti ponovo svoju omiljenu odjeću
* koji žele povećati svoje samopouzdanje
* koji žele povećati svoje nivoe energije

NewBody 4 Life nije za one:

* koji nemaju makar 5kg viška koje žele izgubiti
* koji ne brinu o svome zdravlju
* koji ne brinu o svome izgledu
* koji ne žele uložiti u svoje zdravlje i bolji život
* koji nisu motivisan i traže samo izgovore

🔥 AKO SI SE PRONAŠAO MEĐU ONIMA ZA KOGA JE OVO KONTAKTIRAJTE ME DA DOGOVORIMO TVOJ TERMIN ZA SASTANAK I START NEWBODY 4 LIFE PROGRAMA 🔥