fbpx
  • 09:00 - 21:30

PERSONALNI TRENINZI

Ukoliko ste početnik, prvi treninzi bez stručnog nadzora mogu biti poprilično frustrirajući i zbunjujući. Mali broj vježbača posjeduje znanje o izradi plana treniga, intezitetu i obimu vježbanja, vrsti i pravilnom izvođenju vježbi, trajanju pauza i slično. Uglavnom se treninzi svode na monotono ponavljanje istih vježbi sa velikim potrošenim vremenom, što na kraju može dovesti do povrede i odustajanja od daljnjeg vježbanja.

Međutim, kada angažujete ličnog trenera, situacija se drastično mijenja. Naravno, isključivo u Vašu korist, jer je on spreman da izdvoji svoje vrijeme isključivo za Vas, te na taj način Vi štedite svoje vrijeme, a i na kraju – uz uloženi trud, novac i energiju vidite i rezultate.


FitnessCentar New Body nudi Vam individualni rad sa našim stručnim trenerima, koji su fokusirani samo na Vas. Rad uz personalnog trenera eliminiše rizik od povrede tokom treninga, vježbanje je sigurnije, a napredak je neuporedivo brži sa zagarantovanim rezultatima. Shodno dobijenim rezultatima testiranja i samom cilju klijenta, izrađuje se specifičan i individualno prilagođen program treninga i prehrane. Vrijeme provedeno na treningu je iskorišćeno na najefikasniji način, a treninzi se zakazuju u terminima koji Vama odgovaraju, i nisu vremenski ograničeni. 

Neke od prednosti personalnog treninga:
1. Pomoć pri stvaranju cilja i maksimalna prilagođenost treninga vježbaču;
2. Ekonomičnost vremena, snažnija motivacija i veći učinak rada;
3. Redovan dolazak na trening;
4. Pravilna tehnika izvođenja vježbi;
5. Prevecija od povreda i brži oporavak od povreda;
6. Poboljšanje navika u ishrani.


Lični trener će vam izraditi individualni program treninga i ishrane prilagođen Vašim ciljevima i željama, ali će Vas i naučiti kako da kvalitetno pripremite tijelo za vježbanje, usvojite pravilnu tehniku disanja i tehniku izvođenja svake vježbe (kako se ne biste povrijedili) i Vaše treninge učiniti sigurnijim i produktivnijim.

Iako je to u inostranstvu odavno prihvaćeno, sve više ljudi i na našim područjima shvata da očuvanje i ulaganje u zdravlje i izgled više ne predstavlja nikakav luksuz, već sastavni dio slike savremenog čovjeka. Zato, angažovanje ličnog trenera prestaje biti luksuz i postaje stvarna potreba svih onih koji vode računa o sebi i svom zdravlju.

NAŠI TRENERI SU TU DA VAS MOTIVIŠU, USMJERAVAJU DA REDOVNO VJEŽBATE, TE DA VAS UVEDU U NOV NAČIN RAZMIŠLJANJA O ZDRAVOM ŽIVOTU!