fbpx
  • 09:00 - 21:30

Bootcamp

 

NewBody bootcamp je vrsta grupnog treninga koji je nastao po uzoru na američke vojne kampove. Prvenstveno su bili bazirani na vježbama s vlastitim tijelom, a kasnije su ubačeni i rekviziti kako bi se povećala zanimljivost treninga.

Prednost bootcampa u odnosu na neke druge grupne treninge je taj što možete koristiti sve rekvizite koji Vam padnu na pamet, a s druge strane ne morate koristiti niti jedan i može se provoditi bilo gdje. Zimi u zatvorenom prostoru, ljeti u prirodi, na otvorenom…

NewBody Bootcamp je način treninga gdje Vas trener i grupa motiviraju i guraju da dajete od sebe više nego što možete i postižete više nego što očekujete!

Jedna bitna stavka kod ovakvog načina treninga je zanimljivost treninga, kao i pozitivna i dobra energija, što znači da treninzi uveliko ovise o treneru i njegovom pristupu. Sve zajedno donosi odlične rezultate.

Cilj NewBody Bootcampa je poboljšanje zdravlja, smanjenje potkožnog masnog tkiva, poboljšanje kondicije i tjelesnog izgleda, povećanje izdržljivosti, snage i fleksibilnosti.