fbpx
  • 09:00 - 21:30

Masaža

U prijatnom i dobro opremljenom prostoru možete dobiti kompletnu uslugu koja će unaprijediti vašu svakodnevnu funkcionalnost. O vama će brinuti naš tim koji će na najbrži mogući način prevenirati vaše bolove i unaprijediti vaše  zdravlje.

FIZIKALNA TERAPIJA

…je proces koji će uticati na vaš oporavak i poboljšanje funkcionisanja lokomotornog aparata sa ciljem lakšeg obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

KIROPRAKTIKA

Najčešće se primjenjuje kod problema sa kičmom (vratni, grudni, lumbarni dio) i kao posljedicu ima za rezultat izuzetno smanjenje napetosti i bola određene regije nakon tretiranja.

KINESIO TAPING

je terapeutska metoda koja je široko primjenjiva. Procedurom postavljanja kinezio traka omogućava se puno pokretanje mišića – ubrzava se liječenje, smanjuje se bol u mišićima, smanjuje se otok, ubrzava se protok krvi.. Aplikacijom traka na mišić ili bolno mjesto vrši se smanjenje pritiska i dekompresija senzornih receptora što doprinosi umanjenju bola.

MASAŽA

… primjenom odgovarajućih tehnika masaže, posebno dobri rezultati se postižu kod liječenja akutnih i hroničnih bolova u mišićima i zglobovima (najčešće u vratnom i lumbarnom delu). Neke tehnike masaže se primjenjuju u oporavku nakon povreda i operacija; efekat relaksacije postiže ublažavanje i eliminisanje simptoma hroničnog umora, stresa, depresije i ostalih psiho-fizičkih stanja…

Vaš termin možete zakazati pozivom na broj telefona: 032/943-056.