fbpx
  • 09:00 - 21:30

Biljana Glisic – Les Mills BodyPump Instruktor

Biljana Glisic

Biljana Glisic – Les Mills BodyPump Instruktor

Biljana Glišić je Les Mills instuktor za Body Pump trening u Fitness Centru New Body. Uz ovaj trening možete povećati snagu i izdržljivost te očuvati zdravlje Vaših kostiju, napominje naša instruktorica Biljana. Tajna uspješnosti ovog treninga je takozvani “repeat efekat” koji podrazumijeva trening sa malim opterećenjima ali uz veliki broj ponavljanja. To je upravo ono čime se postiže brzo oblikovanje svih mišića.

Biljana kaže da Les Mills BodyPump ideju treba živjeti i da, ako to postignete, trening neće biti obaveza, već zadovoljstvo. Ona dodaje da uživa da motiviše druge ljude kako bi učinili nešto lijepo za sebe i svoje tijelo i sa tim ostvarili svoje fitnes ciljeve. Toplo ga preporučujemo svima koji žele da pomjere granice i da vide kako grupni fitnes funkcionise na nekom skroz drugom nivou!

Kroz svoje za sada kratko putovanje, Biljana kaže da je upoznala mnogo odličnih Les Mills instuktora sa kojima je ostvarila odličnu saradnju kao i dobila korisne savjete. Za nju, BodyPump je potpuno viši nivo grupnog fitnesa, prejakih treninga i odlične muzike I zabave!
Na pitanje šta bi posebno izdvojila na BodyPump-u Biljana kaže: “Posebno bih izdvojila muziku koja je neverovatno energična i koja toliko motiviše da jednostavno nećete moći da odolite da ne dođete na trening!”

Kao što vjerovatno već znate, novo izdanje Les Mills BodyPump treninga stiglo je u naš fitnes centar New Body, a naši članovi sa nestrpljenjem očekuju da ga probaju.
Biljana Glisic