fbpx
  • 09:00 - 21:30

Akademija

17 . 11 . 2019 by admin

Akademija

Fitness Centar New Body pokreće obuku za pripravnike trenere i ovom prilikom primamo max dvije osobe u naš novi specijalni sistem obuke.

Ukoliko je sport dio Vašeg života, volite vježbati i usavršavati se i ako je zdrav život dio Vaše svakodnevnice, a želite se aktivno baviti poslom trenera, onda je ova obuka prava stvar za Vas!

Nudimo Vam posebnu priliku da se pridružite New Body timu i otkrijete šta je sve to što Vam svijet fitnesa može donijeti u životu.

Pošaljite nam Vaš CV sa slikom i motivacionim pismom zašto se želite baviti ovim poslom, zašto je New Body Vaš izbor i ubijedite nas da ste Vi prava osoba za naš tim.
Iskustvo u radu je poželjno, ali nije ključno, ali neophodno je iskustvo u vježbanju u fitnesu bar godinu dana kao i to da je sport aktivni dio Vašeg života.

Prijave sa CV-jem, slikom i motivacionim pismom šaljite na vernes@newbody.ba .

Oglas ostaje otvoren do 15.12. a potencijalne kandidate ćemo obavijestiti kroz par dana nakon isteka roka oko dogovora za termin za intervju .
Nekompletne prijave se neće uzeti u razmatranje.
Akademija je potpuno besplatna i ko je uspješno završi može stalno dobiti ili povremeno  zaposljenje u nekim od New Body centara.

Vaš New Body Fitness Centar