fbpx
  • 09:00 - 21:30

Biljana Glisic

Biljana Glišić

Biljana Glišić je rođena 30. marta 1983. godine. Ljubav prema fitnessu se javila prije pet godina kada je odlučila da tu emociju prenese i drugima i pokaže im da kroz fizičku aktivnost mogu dostići veću razinu samopoštovanja, samosvjesnosti i sigurnosti u svoje mogućnosti pored očiglednih fizičkih dobrobiti.

Karijeru fitness trenerice započela je u Tesliću vodeći grupne funkcionalne treninge. Pozitivnu energiju i ljubav prema onome što radi kao i vidljive rezultate treninga prepoznale su mnoge pripadnice nježnijeg spola, pa su stoga njeni treninzi uvijek bili posjećeni.

Stručno usavršavanje kao i proširivanje na polje individualnih i grupnih treninga nastavlja radom u FitnessClubu NewBody u Tešnju 2016. godine, i sve to nastavila je radom u Fitness Centru NewBody u Tešanjci. U toku rada u pomenutom centru, u septembru 2017. godine, Biljana je završila obuku za STRONG BY ZUMBA instruktoricu i ubrzo je stečeno znanje počela prenositi na polaznice svojih grupnih treninga. Pokreti usklađeni u savršenom ritmu sa muzikom su mnogim od njih donijeli željene rezultate.

Kao personalna trenerica sa svojim klijentima, kroz dosljedan pristup i prijateljski odnos, dostiže zavidne rezultate i zbog toga joj klijenti i klijentice ostaju vjerni i nakon što postignu željene rezultate!

Sposobna, organizovana, odgovorna i spremna na timski rad.

E-mail: biljana.g@newbody.ba